Trik jménem revitalizace: Lepší kvalita za míň peněz

1. 10. 2024
Trik jménem revitalizace: Lepší kvalita za míň peněz

Nebaví vás se každý rok znovu a znovu zaobírat výběrem a nákupem elektroniky? Nechcete zase sahat do úspor, protože váš telefon nebo počítač vypověděl službu? V takovém případě byste se měli zaměřit na kvalitní a prémiové produkty. Jenže jak to udělat, aby to nebolelo vaši peněženku? Odpovědí je revitalizace.


Co je to revitalizace

Revitalizace doslova znamená, že dáme produktu druhý život. Rozbalený, vystavený nebo i použitý produkt se zkontroluje, vyčistí a uvede do továrního nastavení. Technik se ujistí, že je naprosto funkční, a vyřeší případné zádrhely. Takový proces má hned několik výhod. Dostanete totiž spolehlivou kvalitu za cenu, která nemá konkurenci, a navíc nebudete zatěžovat životní prostředí dalším elektroodpadem. Toho už je totiž i tak příliš.


Návrh bez názvu (86).png

Jak revitalizujeme u nás

My jsme se v rámci projektu Revimarket zaměřili na prémiovou elektroniku. V revitalizaci takových kvalitních kousků vidíme velký smysl hlavně proto, že jejich výkon a životnost jsou připraveny na dlouhou službu. Pokud je koupíte revitalizované, vydrží vám tak klidně i několik let. Na produkty Revimarketu nabízíme minimálně 12měsíční záruku.

Může se jednat například o elektroniku, kterou využívala v rámci operativního leasingu nějaká firma, zboží, které bylo vystaveno či vráceno v zákonné 14denní lhůtě, nebo použité kusy ve skvělém stavu. To vše se dostane k našim technikům. Co se s elektronikou stane, než se dostane na marketplace Revimarketu?

  • Vyčistíme ji.
  • Pokud je to potřeba, vyměníme některé komponenty.
  • Posvítíme si na funkčnost i výkon pomocí zátěžového testu.
  • Vrátíme ji do továrního nastavení. Vy tak budete mít při prvním použití stejný zážitek jako u nového kusu.
  • Přidělíme jí kvalitativní třídu. Na Revimarket se dostanou pouze kategorie A+ až B.


Co na Revimarketu najdete?

Smartphony: Tady potěšíme všechny fanoušky ekosystému Apple, najdete u nás totiž široký výběr iPhonů. U každého z nich uvádíme mimo jiné i minimální kondici baterie. Vy si tak můžete být jistí, že nekupujete zajíce v pytli. 

Notebooky: Hodil by se vám nový parťák na práci i zábavu? Máme! U revitalizovaných notebooků navíc nabízíme dvouletou záruku, na kterou vždy upozorníme v popisku produktu.

Ostatní: I když nejčastěji nabízíme mobilní telefony a notebooky, nezapomeňte nakouknout také do kategorie Ostatní. Najdete tam třeba Apple Watch, monitory, kvalitní herní sluchátka, různé adaptéry a další elektroniku.


DALŠÍ BLOGOVÉ ČLÁNKY NAJDETE ZDE

Přihlášení k zasílání novinek

Mějte jistotu, že vám žádný nový produkt neunikne!

Odesláním e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle pravidel o ochraně osobních údajů.