515 266 300 (po-pá 09-17)
Váš košík je prázdný
Využijte nabídku DOPRAVY ZDARMA
a nezapomeňte se PŘIHLÁSIT
1380x300-beurer-darek-(1).jpg


Produkty z kategorie chytré zdraví zpříjemní práci i volný čas

Digitalizace a technologický pokrok posledních let vedly firmy k uvedení nových produktů, o kterých jde v poslední době stále více slyšet. Proč? Jelikož celosvětová pandemie změnila pracovní návyky mnoha z nás. Není divu, že chceme najít balanc mezi pracovním a volným časem, že chceme i v kanceláři zdravé prostředí, a pokud pracujeme doma, chceme si dopřát komfort, který jim umožní plně se soustředit na práci, kterou jsme si nechtěně zanesli domů. Ať už víte přesně, co z produktů chytrého zdraví hledáte, nebo zatím nemáte představu o jaké produkty se jedná, prohlédněte si, čím si můžete zpříjemnit práci i volný čas.

AKCE: Do 30. 11. získáte k vybraným produktům Beurer stylový sportovní náramek zdarma.

 

Dopřejte si masáž kdykoliv

Možná si teď představíte kbelík s vodními tryskami, ale doba je už dál. Ne, že byste si dnes nemohli dopřát masáž nohou, jen už nebudete potřebovat vodu a nebudete muset po každé masáži vytírat. Mezi absolutní bestsellery však patří masážní podložky, které jednoduše umístíte na kancelářskou židli a můžete si dopřát masáž kdykoliv se potřebujete trochu odreagovat či uklidnit. Velmi oblíbené jsou také masážní polštářky, které oceníte nejen doma, ale i při cestování autem.

 


Čistička vzduchu pomáhá chránit zdraví

Čistička s kvalitním filtrem je dnes velmi populárním vybavením kanceláří. Nejde jen o nemoci, ale také o extrémní prašnost ve velkých městech. Navíc ceny tohoto vybavení padají velmi rychle při zvyšující se účinnosti. Vyberte si svou novou čističku vzduchu a dýchejte lépe.
 
 

A tyto pomocníky ocení všichni rodiče

Chytré zdraví nejsou pouze produkty pro pracující, ale jsou to také praktické dárky pro seniory a skvělí pomocníci rodičů malých dětí. Měřící přístroje, které dokáží velmi přesně změřit hodnoty důležité pro včasné odhalení problémů u nemocných jsou oblíbeným dárkem k narozenínám či na Vánoce. Chůvičky a digitální pomůcky šetrné k nejmenším se zase staly neodmyslitelnou součástí výbavy dětského pokoje.

Doprava od 30. 4. 2024

Objednávky vytvořené od úterý 30. 4. do středy 1. 5. budou odeslány ve čtvrtek 2. 5. Přejeme pohodový svátek a těšíme se na vás ve čtvrtek.